caută după :

Caută
filtrează rezultate
Producător :
caută în :

filtrări avansate
 :
 :
 :

statut rezultate
total rezultate găsite
maxim produse afișate0

Cum caut un produs?

Dacă știți codul, denumirea produsului, sau o parte din aceasta, introduceți în câmpul de căutare aceste date, după care apăsați butonul "caută". Pentru a limita traficul și a nu vă face să așteptați prea mult, căutarea afișează doar un număr limitat de rezultate. Verificați în statutul căutării (sub formular, stinga jos) numărul total de produse găsite respectiv numărul total de produse afișate. În cazul în care numărul de rezultate este mai mare decăt maximul de produse afișate, folosiți filtrele pentru a vă afișa produsul căutat.

Filtrarea avansată acceptă introducere de date doar numerică, pentru a evita o posibilă omitere de rezultate.

caută produs
Beyma
Elmuz
Xilica
DAP-Audio

Clientul este cea mai importantă persoană din firma noastră, chiar și atunci când nu este prezent. El nu reprezintă o întrerupere a activității noastre, ci este însăși scopul în sine.” -- Leon Leonwood Bean (1872-1967) – fondator in 1912 al L.L. Bean, Inc.

    Suntem un integrator de sisteme pro-audio, sound reinforcement și de adresare publică, cu o experiență de peste un deceniu. Sistemele noastre, de înaltă calitate și fiabilitate, sunt proiectate conform celor mai noi principii în domeniu, folosind tehnici și software de ultimă oră. La instalarea și întreținerea acestora utilizăm accesorii și materiale selectate conform standardelor internaționale. Astfel, oferim soluții de sonorizare “la cheie” prin sisteme destinate atât instalațiilor ocazionale cât și celor permanente, cum ar fi:

  • evenimente și concerte în aer liber sau în sală;
  • arene sportive, săli polivalente, bazine de înot;
  • săli de teatru, de sport, de conferință, de spectacol;
  • restaurante, cluburi, discoteci, pub-uri, cafenele;
  • hypermarketuri, mall-uri, clădiri de birouri, showroom-uri;
  • spații comerciale, hale de producție, depozite, centre logistice;
  • biserici, școli, instituții publice.

    Totodată, suntem și distribuitori ai întregii game de difuzoare și filtre audio profesionale, hi-fi și car audio al Acustica Beyma S.L. Spania. Varietatea impresionantă de produse ne permite să oferim echivalent pentru orice difuzor, la un nivel de “calitate – preț” inegalabil din partea concurenței. În plus, oferim pentru fiecare produs și set de reparație specific, care cuprinde toate componentele difuzorului, chiar și adezivul original, mai puțin părțile metalice. Astfel, un anumit produs poate fi recondiționat și adus la parametri de funcționare originali cu un cost minim.

    Obiectivul nostru fundamental, ca și entitate economică, este identificarea produselor de înaltă calitate din domeniul nostru de activitate și livrarea acestora clienților noștri la un preț cât se poate de atractiv. În acest sens, monitorizăm constant noile invenții și tehnologii din domeniul audio și lărgim gama de produse oferite. Un astfel de exemplu este linia de incinte acustice arhitecturale al producătorului german ML-Audio Gmbh, care folosește surse de undă transversală, transformând suprafețe plane din clădiri în surse de sunet cu dinamică, inteligibilitate și fidelitate superiore. Incintele Novasonar sunt, astfel, încorporate în pereți, mobilier sau chiar în tablouri pe perete, rămânând complect invizibile.

prescom audio
1560440